Schilderbedrijf Semler is een jong en dynamisch schildersbedrijf uit Hoorn dat zich vooral richt op onderhouds, nieuwbouw en renovatie schilderwerk. Het bedrijf is opgericht door Ian Semler uit Hoorn.

Sinds 2011 is ons bedrijf gevestigd in Hoorn. Door de jaren heen hebben wij diverse opleidingen en cursussen met succes afgerond. Dat maakt ons de gediplomeerde schilders die wij nu zijn. Hierdoor zijn wij bekwaam in diverse vak vaardigheden waardoor wij die extra ‘Finishing Touch’ kunnen aanbieden.

Wij, als bedrijf, vinden het belangrijk om onze klanten altijd te enthousiasmeren. Als de klant tevreden is, zijn wij dat ook! Kwaliteit en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel.

Door het aanbieden van verschillende diensten, willen wij ons hiermee onderscheiden in de markt. Zo heeft u altijd maar één aanspreekpunt, die alles voor u regelt.

Heeftt u interesse in een van onze diensten? Dan kunt u bij Schilderbedrijf Semler een vrijblijvende afspraak inplannen. Vervolgens maken wij voor u een passend voorstel.