Buitenwerk

Als het aankomt op buitenschilderwerk is goedkoop vaak duurkoop. Uit de dagelijkse praktijk blijkt dat bij niet secuur uitgevoerd werk na enkele jaren weer volledig onderhoud moet worden gepleegd. Vaak worden er helaas cruciale stappen binnen het schilderproces overgeslagen om zo snel mogelijk op te kunnen leveren.

Schildersbedrijf Semler te Hoorn onderscheidt zich door stappen tijdens de onderhoudswerkzaamheden herhaaldelijk op dezelfde wijze uit te voeren. Dit heeft in 20 jaar geleid tot een haast fabrieksmatig werkproces, waardoor wij voor elk opgeleverd project met gepaste trots een garantiecertificaat afgeven. In Nederland, met z’n wisselvallige klimaat, is niet alleen het schilderproces en de werkwijze van belang. Ook materiaalkeuze zorgt voor een deugdelijk en duurzaam eindresultaat.
Om hier zo lang mogelijk van te kunnen profiteren werken wij alleen met hoogwaardige materialen die temperatuurwisselingen, vocht en UV-straling goed aankunnen. We geven daarom garantie op het geleverde schilderwerk. En we doen dit als buitenschilder in Hoorn ook nog tegen een scherpe prijs

Binnenwerk houtwerk

De kleurkeuze van uw woning doet ontzettend veel met de sfeer. We helpen u graag hierbij de juiste keuzes in te maken. U krijgt bij ons gratis advies over de beste kleurencombinaties om de stijl die je voor ogen hebt het best tot zijn recht te laten komen.

Met 20 jaar ervaring doen we het niet voor minder dan het beste resultaat. We staan garant voor schilderwerk van hoogwaardige kwaliteit, leveren altijd binnen de afgesproken termijn en werken flexibel om zo min mogelijk beslag te leggen op uw leven.

Patroon behang en glasweefsel behang aanbrengen
Latex Spuiten
Buiten schilderwerk
Binnenwerk sausen wanden en plafonds
Binnen schilderwerk houtwerk vloeren

Latex spuitwerk

Wij bij Schilderbedrijf Semler zijn gespecialiseerd in spuitwerk van muurverf!

Wat doen we precies?
Het aanbrengen van latex op wanden en plafonds (bijna alle ondergronden) waarbij gebruikt wordt gemaakt van een Airless-spuitmachine. Dit zorgt voor het strak en snel aanbrengen van latex / muurverf, waarbij de structuur van de ondergrond bewaart blijft. Dat wil ook zeggen dat oneffenheden in de ondergrond niet verdwijnen. Ideaal dus voor glad stucwerk, spachtelpoets, granol en afgewerkte gipsplaten. De kwaliteit van de ondergrond bepaalt dus in grote mate het eindresultaat.

De voordelen van het latex spuiten zijn:

Niet alleen esthetisch gezien is spuiten een voordeel. Omdat alles netjes afgedekt en afgeplakt wordt, zijn er geen opruimwerkzaamheden achteraf. Daarbij kan het spuiten snel en effectief gebeuren. Zo wordt er op tijd en kosten bespaard!
gdpr-image
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more